Whitney Houstonin tytär aikoo laulajaksi – suuret saappaat täytettävänä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edesmenneen Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina meni hiljattain salaa naimisiin velipuolensa Nick Gordonin kanssa. 21-vuotias Bobbi Kristina Brown ja 24-vuotias Nick Gordon astelivat alttarille Georgiassa järjestetyssä seminaarissa. Nyt Bobbi on vihjaillut kulkevansa urallaan äitinsä jalanjäljissä.

Bobbi Kristina lupaili faneilleen Twitterissä, koska on perinyt äitinsä Whitney Houstonin uskomattoman äänen, sopisi hän myös parhaiten tulkitsemaan hänen kappaleitaan. RadarOnline.comin mukaan Mariah Carey ja Randy Jackson olisi auttamassa verenperijän laulajan uraa eteenpäin.

Naimisissa olevat Bobbi ja Nick eivät ole biologisesti veli ja sisko, mutta Whitney kasvatti Nickin omana poikanaan. Laulajatar ei koskaan virallisesti adoptoinut Gordonia, mutta hänen ja Bobbin kerrotaan varttuneen samassa perheessä kuin sisko ja veli. Pariskunnan lähipiiri on ollut suhteesta raivoissaan.

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.