Shokkiuutinen: Gwyneth Paltrow ja Chris Martin erosivat!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow ja Coldplay-yhtyeen laulaja Chris Martin ovat lukeutuneet Hollywoodin unelmapariskuntien joukkoon. Vuonna 2003 pari meni naimisiin, ja heillä on yhdessä kaksi lasta. Nyt Gwyneth Paltrow ja Chris Martin ovat kuitenkin järisyttäneet viihdemaailmaa eroamalla.

Pariskunta paljasti uutisen Gwynethin Goop-lifestylesivulla jakamassaan blogitekstissä.

– Sydämemme täynnä surua, olemme päättäneet erota. Työskentelimme rankasti yli vuoden ajan, osan ajasta yhdessä, osan erillään, nähdäksemme mitä meidän suhteestamme tulisi. Olemme tulleet siihen päätökseen, että vaikka rakastamme toisiamme erittäin paljin, pysyttelemme erossa toisistamme, pariskunta paljastaa.

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin vakuuttavat kirjoituksessaan pysyvänsä aina perheenä ja läheisinä toistensa kanssa. He myös kertovat pysyttelevänsä ensisijaisesti vanhempina lapsilleen Apple Blythe Alisonille ja Moses Bruce Anthonylle.

Lifestyle-emona tunnettu Gwyneth Paltrow saa usein suitsutusta hoikasta ja treenatusta vartalostaan, jonka eteen kuuluisa perheenäiti tekee paljon töitä. Vuonna 1990 näyttelijäuransa aloittanut kaunotar noudattaa tiukkoja dieettejä pitääkseen kroppansa timmissä kunnossa. Hänen tarkoituksenaan on toimia tavallisten naisten esikuvana ja helpoittaa heidän arkeaan vinkkiensä avulla.