Movetron tekee paluun – uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon hetkellisesti lukeutunut Movetron on tehnyt paluun. Yhtye on ehtinyt työstää kaikessa hiljaisuudessa uutta musiikkia, ja nyt tuotos on nähnyt viimein päivänvalon.

Movetronin edellisestä albumista ehti vierähtää jo kuutisen vuotta. Viisi studioalbumia ja kokoelmalevyn julkaisseen yhtyeen läpimurtohittejä olivat Romeo ja Julia ja Ristinolla.

Laulaja Päivi Lepistö julkaisi vuonna 2002 Yöperhonen-sooloalbumin. Lepistö on tunnettu paitsi Movetronin riveistä ja soolourastaan myös Tampereen Musiikkiteatteri Palatsin musiikkiteatterirooleistaan sekä vierailuistaan muiden tunnettujen yhtyeiden albumeilla ja live-kokoonpanoissa.

Kitaristi Timo Löyvä tekee Movetronin ohella musiikkia eri televisioproduktioihin ja ahkeroi Kolmas Nainen -yhtyeessä. Kosketinsoittaja Jukka Tanttari työstää keikkailun ja siviilitöiden lisäksi uutta Movetron-biisimateriaalia.