Pelaaminen voi tuhota parisuhteen?

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kondomivalmistaja Durex havainnoillisti äsken verkkovideollaan hyvin selkeän syyn siihen, miksi ihmiset eivät harrasta enää seksiä tai ole intiimissä parisuhteessa. Tabletit, kannettavat tietokoneet ja älypuhelimet vievät nykyään kaiken vapaa-ajan ja netin verkostot ovat voittaneet aidon kanssakäymisen.

YouTube
YouTube

Nyt huumorivideoita nettiin tekevä The Cool Friendship Show on luonut informatiivisen videon oletuksesta, että konsoleilla ja tietokoneilla pelaaminen voi tuhota parisuhteen. Tarinassa on totta toinen puoli, mikäli pelaaminen syö aikaa seurustelemiselta, eikä toinen kumppaneista ymmärrä pelaamista. Videolla väitetään osuvasti, että ainoa asia mikä pelaajan elämässä on kostea, on hänen rasvainen peliohjaimensa. Mikäli pari pelaa yhdessä, kasvaa heidän välinen laatuaikansa kohisten, mutta kilpailutilanne saattaa asettaa suhteeseen kitkaa.

Useat tutkimukset ovat vahvistaneet, että viime vuosina ihmiset ovat jostain syystä ryhtyneet harrastamaan aikaisempaa vähemmän seksiä, ja samalla myös parisuhteen merkitys on selvästi pienentynyt. Kannustammekin nyt kaikkia pelaamaan rakkauden kauneinta peliä kumppaninsa kanssa ja miettimään vasta sen jälkeen muita näppäilemisen arvoisia vempeleitä.