Puff Daddy vaihtoi jälleen nimeään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Puff Daddy muistetaan lukuisista takavuosien hiteistään, vaikka viime vuosina hän on viettänyt hieman hiljaiseloa musiikkimaailmasta. Maailman rikkaimpiin hiphop-artisteihin lukeutuva mies on luonut uraa viihdemogulina, muusikkona, levytuottajana ja näyttelijänä.

Nyt P. Diddy, eli Sean Combs, on ilmoittanut vaihtavansa jälleen taiteilijanimeään. Artisti tullaan nyt jälleen tuntemaan alkuperäisellä Puff Daddy -nimellään. Samalla räppäri on paljastanut työstävänsä uutta MMM -albumia neljän vuoden tauon jälkeen. Albumilta kuullaan esimakua 31. maaliskuuta Big Homie -singlen muodossa, jossa vierailevat Rick Ross ja French Montana.

44-vuotias P. Diddy, eli Puff Daddy, on julkaissut kuusi sooloalbumia, joiden nimet ovat No Way Out, Forever, The Saga Continues…, We Invented Remix, Press Play ja Last Train to Paris. Mies konsertoi Suomessa yhdessä Snoop Doggin kanssa vuonna 2007.