Christopher Reeves pidätettiin huumepöllyssä – Supermies-paita päällä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus oikeassa elämässä sattuu erikoisia tapauksia, joissa on esimerkiksi koomisia yhtäläisyyksiä viihteeseen ja elokuviin. Nyt Utahin poliisi pidätti 33-vuotiaan Christopher Reevesin kesken rekka-ajelun ja löysi hänen kätköistään 52 grammaa metamfetamiinia.

Poliisi
Poliisi

Standard-Examiner-lehden mukaan kyseinen määrä on paljon enemmän kuin mitä yksi ihminen normaalisti käyttää. Sitten rikostapauksen outoihin yksityiskohtiin. Sen lisäksi, että pidätetyn rekkakuskin nimi muistuttaa aivan Supermies-tähti Christopher Reeven nimeä, tämä teiden huumehörhö oli pukeutunut Supermies-paitaan.

Oikea edesmennyt Supermiestähti Reeve todennäköisesti kääntyisi haudassaan, jos tietäisi, että hänen nimensä assosioidaan tästä eteenpäin myös metamfetamiinipöllyihin. Poliisi kiinnitti huomiota rekkakuskiin tämän ajaman kovan vauhdin takia. Kun Reeves ei läpäissyt raittiustestiä, virkavallan edustajat tutkivat myös hänen autonsa ja löysi huumeet.

Hänet kuljetettiin David Countyn vankilaan, jossa häntä pidetään 15.000 dollarin takuusummaa vastaan. Reevesia syytetään muun muassa metamfetamiinin hallussapidosta, hurjastelusta, tieliikenteen häirinnästä ja päihtyneenä ajamisesta.