Gwyneth Paltrow meikittömänä nettikuvassa – aikoo pitää taukoa näyttelemisestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow ja Coldplay-yhtyeen laulaja Chris Martin ovat lukeutuneet Hollywoodin unelmapariskuntien joukkoon. Tällä viikolla he kuitenkin järkyttivät viihdemaailman paljastamalla eronneensa. Kaksikko aikoo kuitenkin pysyä ystävinä.

Gwyneth Paltrow on eron tiimoilta jakanut Instagram-tilillään harvinaislaatuisen meikittömän kuvan. Vettä juova näyttelijätär kertoo kuvatekstissä olevansa täynnä parantavaa voimaa. Tähti viitannee eroprosessiinsa, joka on varmasti vaatinut henkisiä verojaan.

41-vuotias näyttelijätär paljasti E! News -uutisten haastattelussa aikovansa myös pitää eronsa jälkeen taukoa näyttelemisestä. Gwyneth Paltrow aikoo keskittyä jatkossa lapsiinsa ja Goop-lifestylesivustonsa ylläpitoon.

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin vakuuttavat pysyvänsä erosta huolimatta aina perheenä ja läheisinä toistensa kanssa. He myös kertovat pysyttelevänsä ensisijaisesti vanhempina lapsilleen Apple Blythe Alisonille ja Moses Bruce Anthonylle.

Lifestyle-emona tunnettu Gwyneth Paltrow saa usein suitsutusta hoikasta ja treenatusta vartalostaan, jonka eteen kuuluisa perheenäiti tekee paljon töitä. Vuonna 1990 näyttelijäuransa aloittanut kaunotar noudattaa tiukkoja dieettejä pitääkseen kroppansa timmissä kunnossa. Hänen tarkoituksenaan on toimia tavallisten naisten esikuvana ja helpoittaa heidän arkeaan vinkkiensä avulla.