Karl Lagerfeld tyrmää valokuvatrendin: ”Sähköistä masturbaatiota”

Digi Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muotimaailman guru Karl Lagerfeld on suorasukainen asiantuntija, joka uskaltaa kommentoida yleisiä ilmiöitä Chanelin pääsuunnittelijan palliltaan. Hän on tylyttänyt maan rakoon joitakin julkkiksiakin, kuten esimerkiksi brittilaulaja Adelen.

Nyt Fendi-merkillekin suunnitellut Lagerfeld on kommentoinut eräässä The Guardian -lehden haastattelussa selfie-muotia. Mies ei pysty hyväksymään omakuvien narsistista vivahdetta ollenkaan.

– Ne ovat kauheita asioita, joissa sinua vääristellään. Leuka on liian iso, pää liian pieni. Ei, se on sähköistä masturbaatiota, kertoi Lagerfeld haastattelussa.

Saksalaissyntyinen Karl Lagerfeld tunnetaan Chanel-merkin modernisoinnista. Vuonna 2004 mies teki yhteistyötä H&M-vaateketjun kanssa ja suunnitteli heille kokoelman. Vaatesuunnittelija onnistui aikoinaan itse laihtumaan vuoden aikana hurjasti, ja kirjoitti aiheesta kirjan. Tämän jälkeen hän on kommentoinut muiden julkkisten kokoa, ja miehen muistetaan haukkunen Adelea lihavaksi.