Teini tatuoi McDonald’s-kuitin käsivarteensa: ”Omapa oli päätökseni”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vanhan vitsin mukaan ihmisten kannattaisi miettiä kahdesti ottaessaan tatuoinniksi kiinalaisia merkkejä, sillä ne saattavat olla tosiasiassa peräisin vaikkapa aasialaisen ravintolan ruokalistalta. Norjalaiselle Stian Ytterdahlille tämä tuskin olisi ongelma.

This guy got a tattoo of his McDonald's receipt

18-vuotias nuori mies on nimittäin herättänyt ihmetystä internet-käyttäjien keskuudessa tatuointivalintansa suhteen. Stianin oikeaa käsivartta koristaa nykyään McDonald’s-ravintolan ostoskuitti.

– Nyt olen kävelevä mainostaulu… Mutta tämä on mielestäni hauska juttu. Ehkä se ei ole yhtä hauskaa kun olen 50- tai 60-vuotias, mutta omapa oli päätökseni, Stian Ytterdahl kuvaili norjalaiselle Romereskes Blad -lehdelle.

Norjalaisen nuoren miehen mukaan hänen ystävänsä olivat kertoneet Stianin ansaitsevan rangaistuksen siitä, että hän vei kaikki paikalliset tytöt. Stian vastasi olevansa valmis mihin vain. Ystävät antoivat pojalle vaihtoehdoiksi tatuoittaa joko Barbie-nuken takapuoleensa, tai McDonald’sin ostoskuitin käteensä.

Tatuoinnin tehneen Sabelink Tattoo -studion Facebook-sivun mukaan kyseessä on omituisin työ, mitä he ovat ikinä saaneet tehtäväkseen. Norjan McDonald’s-ravintolaketjun edustaja eivät puolestaan ole lainkaan pahoillaan nuoren miehen päätöksestä osoittaa heille tatuoinnillaan kunniaa.

– Hän on selvästi uskollinen asiakas, edustaja kommentoi.