Lady Gagan ruusuasu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poppari Lady Gaga saa usein kaipaamaansa huomiota eriskummallisilla asuvalinnoillaan, jotka saavat tavalliset ihmiset kurtistamaan kulmia ja pyörittelemään päätään. Tosifanit tietysti huokailevat ihastuneina naisen asuvalintojen rohkeutta ylistäen. Nyt Gaga pukeutui ruusuksi.

Naisen yllä nähtiin sukkahousuasu, joka oli koristeltu punaisilla ruusuilla ja verkkomaisella päähineellä. Kummallinen puku oli hänen päällään ennen New York Cityn Roseland Ballroomin konserttia. Nainen näytti asussaan alastomalta ja pelkästään hänen kenkänsä olivat yksi katseen vangitsijoista.

Lady Gagan viimeisin ARTPOP-albumi ei ole saavuttanut samanlaista megasuosiota kuin artistin aiemmat musiikkijulkaisut. Poptähti Lady Gaga hehkutti äskettäin olevansa ylpeä siitä, että on päässyt yli syömishäiriöstään. Sen jälkeen poppari Lady Gaga pääsi otsikoihin, kun performanssitaiteililja Millie Brown oksensi värillistä maalia tähden päälle SXSW-festivaalien keikan aikana.