Mikä ihmeen avioero? Hollywood-pari yhdessä maailmankiertueelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow ja Coldplay-yhtyeen laulaja Chris Martin ovat lukeutuneet Hollywoodin unelmapariskuntien joukkoon. Äskettäin he ilmoittivat eroavansa 11 vuoden avioliiton jälkeen. Silti he jatkavat yhä elämäänsä kuin tavallinen yhdessä elävä pariskunta.

Vuonna 2003 naimisiin menneet Gwyneth Paltrow ja Chris Martin ovat järisyttäneet viihdemaailmaa eroamalla, mutta Chris on kertonut julkisuuteen tekevänsä kaikkensa suhteen säilyttämiseksi. Kun Gwyneth ottaa parhaillaan taukoa näyttelemisestä, aikoo nainen nyt osallistua lapsineen Chrisin maailmankiertueelle. Tämä siksi, että isä ja lapset saisivat enemmän aikaa keskenään.

Parilla on kaksi lasta, yhdeksänvuotias Apple ja seitsemänvuotias Moses. The Sunin mukaan pari etsii suhteestaan kadonnutta liekkiä ja he rakastavat edelleenkin toisiaan. Monet tahot ovat järkyttyneet erosta, mukaan lukien Gwynethin äiti Blythe Danner. Perhe asuu edelleenkin saman katon alla Miamissa, mutta eri puolella taloa. Ystäväpiiri on kertonut, että ero ei näy päälle mitenkään ja he jatkavat elämäänsä kuin ennen.