Vantaalaisnaapuri valitti kesäkeinusta – naseva vastaus leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta löytyy ihmisiä joka lähtöön, ja joillekin Suomen laki on hieman tavallista kansalaista tuntemattomampi käsite. Tällaisissa tilanteissa voi tulla eteen tilanteita, joissa naapuri esimerkiksi valittaa täysin perusteettomasta asiasta – ja vieläpä uhkailevaan sävyyn.

Facebook
Facebook

Nyt näin on tapahtunut Vantaalla, jossa naapuri ei pitänyt toisen asukkaan kesäkeinun paikasta pihalla. Keinun omistajan postiluukusta kolahti kirje, jossa vedottiin laissa mainittuun yksityisyyteen ja vaadittiin siirtämään keinua. Muussa tapauksessa naapuri olisi yhteydessä isännöitsijään ja ”ei niin miellyttävään tahoon”. Varsinaiseksi nettihitiksi on kuitenkin nyt noussut keinujan naseva vastaus valittajalle.

Julkaisu käyttäjältä Sari Mathlin.