Starbucks-kahvin pintaan ilmestyi pentagrammi ja 666 – kahvilaketju pyysi anteeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monikansallinen kahvilaketju Starbucks avasi viime vuonna liikkeen myös Helsingin keskustaan. Moni huvittui kahvilaan jonottaneista ihmisistä, sillä yrityksen menu on kovin samanlainen kuin muidenkin kahvilaketjujen. Starbucksilla on noin 21.000 kahvilaa ympäri maailman.

Facebook
Facebook

Nyt Yhdysvalloista kantautuu varsin erikoisia uutisia Starbucksiin liittyen. Louisianassa sijaitsevassa kahvilassa asioineen opettajan, Megan Pinionin, kahden kahvin pintaan ilmestyi työntekijän toimesta okkultistisena symbolina tunnettu pentagrammi ja numerosarja 666, joka tunnetaan kristinuskon piirissä pedon lukuna. Nainen jakoi kuvan kahvistaan Starbucksin Facebook-sivulla.

– En voi valitettavasti kertoa kahvin tarjoilleen nuoren miehen nimeä, sillä oli liian järkyttynyt katsoakseni häntä, katolista uskoa tunnustava Megan Pinion kirjoitti.

Starbucksin edustaja kertoi Daily Adviser -sivustolle, että yhtiö suhtautuu valitukseen vakavissaan. Yhtiö on pyytänyt naiselta anteeksi. Okkultistisen baristan mysteeriä selvitetään parhaillaan Starbucksin sisällä.

– Otamme tämän valituksen vakavissamme. Emme ole varmoja kuka tästä on vastuussa, tai siitä, minkälainen juoma oli kyseessä. Se näyttää vähän karamellilta kuvassa, kahvilaketjun edustaja spekuloi.