Mitä ihmettä? Perez Hilton julkaisi poskettoman videon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pääsiäinen tekee vahvasti tuloaan ja tästä kielivät muun muassa kauppojen hyllyille jo kuukausi sitten ilmestyneet suklaamunat ja tipukoristeet. Noita-akat kuuluvat pääsiäiseen etenkin palmusunnuntaina, kun pienet lapset pukeutuvat trulleiksi ja lähtevät oville virpomaan pajunoksien kera.

Nyt julkkisbloggari Perez Hilton on julkaissut Facebook-profiilissaan todella mielenkiintoisen videon, jolla on tanssiva nainen harjan kanssa. Jostain syystä pyjamapöksyisestä naisesta tulee mieleen pääsiäisnoita luutineen, vaikka todellisuudessa hän voi olla myös tavallinen siivouspuuhissa oleva ihminen. Sillä erotuksella, että hän on intoutunut koko vartaloa heiluttavaan tanssiin.

Perez Hilton kysyy, miksi hän katsoi videon kolme kertaa putkeen? Varmaankin siksi, että videolla olevalla naisella on päässään sininen roskapussi, hän heiluttaa suurehkoa vatsaansa ja takamustaan taidokkaasti ja hänen liikehdintä hakee vertaistaan. Kolmeminuuttisen videon meininki yltyy loppua kohden suunnattomaan tanssin ilotulitukseen ja tuntuu, että naiselta lähtee lopullisesti mopo käsistä.

PÄIVITYS: Paris vaihdettu Pereziksi. Päätoimittajalla meni pää niin sekaisin tuosta videosta, että julkkiskaunotar sekoittui otsikossa julkkistoimittajaan. Pahoittelut.