Claudia lähetti bikiniterveiset Suomeen – tanskalaismallin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan jakelussa olevassa Stara-kaupunkilehdessä haastattelussa oleva italialaissyntyinen bikinimallien supertähti Claudia Romani tunnetaan myös lempinimellä Seksikkäin futisfani. Nyt Claudia toimitti Staralle yksinoikeudella tuoreita kuvia itsestään ja tanskalaisesta ystävästään.

Claudia Romani asui aikoinaan pitkään Tanskassa ennen Yhdysvaltoihin muuttamistaan. Tuolloin hän asui Kööpenhaminassa kämppiksenä mallikaunotar Cecilia Blackin kanssa, ja parhaillaan Cecilia on vierailemassa Miamissa. Kaunottaret lähettivät Staran lukijoille keväisiä terveisiä ja rantakuvia päivästä, jolloin he käväisivät harrastamassa melontaa – bikineissä tietenkin. Kuvissa nähtävän Kustom Paddlen on suunnitellut Claudian poikaystävä Kevin Gleizes.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa. Claudia kertoi Staran haastattelussa näkemyksensä kuntoilusta ja naiskauneudesta.