Hämähäkkimies tupsahti taivaalta New Yorkissa – odottamaton näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spider-Man, eli Hämähäkkimies, lukeutuu Marvel-yhtiön tunnetuimpiin supersankareihin. Hahmo on seikkaillut 1960-luvulta lähtien sarjakuvissa, televisiosarjoissa, videopeleissä ja tänä kesänä jo viidennessä elokuvassaan.

YouTube
YouTube

New Yorkin asukkaat pääsivät taannoin todistamaan hämmästyttävää tilannetta. Hiihtopipoon naamioitunut rikollinen nimittäin kaappasi Hämähäkkimiehen tyttöystävän, Mary Janen. Onneksi seittisankari löysi tiensä paikalle, laskeutui alas läheisen talon katolta ja pelasti päivän.

Tilanne päätyi videolle, joka on nyt nähtävissä Youtubessa. Kohtauksen taustalla on piilokameravideoita työstävä Improv Everywhere -ryhmä. Videon ”Hämähäkkimies” on tietenkin ammattilainen stunttimies.