Lady Gagan uutuusvideolta ei puutu paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gaga tunnetaan shokeeraavasta tyylistään, josta saatiin äskettäin näyttöä, kun performanssitaiteililja Millie Brown oksensi värillistä maalia tähden päälle SXSW-festivaalien keikan aikana. Laulaja ikuistettiin äskettäin myös New Yorkissa erikoisessa asussa, johon kuului iso ja peittävä maski.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Nyt poppari nähdään uusimmalla G.U.Y.-musiikkivideollaan, josta ei näyttävyyttä ja kummallisia käänteitä puutu. Hän esiintyy siinä vähissä pukeissa esimerkiksi valkoisessa asussa Donatella Vercacen pitkahiuksista tyyliä mukaillen. Videolla nähdään myös Beverly Hillson täydelliset naiset -sarjan tähtiä ja Bravo-kanavan juontaja Andy Cohen.

Poppari vilauttelee vartaloaan mustissa ja punaisissa bodyissa, sekä kultaisissa ja hopeisissa asuissa. Hänen musiikkivideollaan nähdään haudoistaan nousevat Gandhi, Jeesus ja Michael Jackson. Antiikin Kreikka -teemainen video kuvattiin Hearstin linnassa San Simeonissa, Kaliforniassa.