Teininoita-kaunotar esitteli upean bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Melissa Joan Hart tunnetaan parhaiten nimikkoroolistaan 90-luvun suosikkisarjassa Sabrina, teininoita. Taannoin Hart nousi jälleen otsikoihin, kun hän paljasti käyttäneensä 90-luvulla runsaasti huumeita ja suudelleensa toisen naisen kanssa Playboy-kartanon juhlissa.

Nykyään 37-vuotias tähti työskentelee nykyään Nutrisystem-laihdutusohjelman mainoskasvona. Melissa Joan Hart jakoi Instagram-tilillään tuoreen kuvan, jossa hän poseeraa vaaleanpunaisissa bikineissä. Näyttelijätär väittää laihdutusohjelman antaneen hänelle lisää itsetuntoa, jonka seurauksena hän uskaltaa paljastaa hieman ihoaan sosiaalisessa mediassa.

Nykyään Mark Wildersonin kanssa naimisissa oleva tähti paljasti taannoin, että huumeiden käytön lisäksi hän harrasti aikoinaan myös runsaasti irtosuhteita eri julkkisten kanssa. Entinen Sabrina, teininoita -tähti aikoo paljastaa lisää salaisuuksia menneisyydestään tulevassa kirjassaan. Vuodesta 2003 asti naimisissa ollut Melissa Joan Hart on nykyään kolmen lapsen äiti.