Amanda Bynes syyttää kannabista kaikesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amanda Bynes julistettiin koko maailman toimesta mielenvikaiseksi silloin, kun hänen toilailunsa huipentuivat ventovieraiden ihmisten pihoille sytytettyihin tulipaloihin. Amanda passitettiin tällöin psykiatriseen hoitoon. Nyt hän on muuttunut nainen.

Vaikka asiantuntijat totesivat pian naisen kärsivän mielenterveysongelmista ja huume- sekä lääkeriippuvuuksista, on Amanda Bynesin äiti nyt väittänyt, ettei hänen tyttärellään olisikaan skitsofreniaa. Sen sijaan Amanda ja hänen äitinsä Lynn syyttävät omituisesta käytöksestä kannabista.

– Amandalla ei ole koskaan virallisesti diagnosoitu skitsofreniaa tai kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Hän on todella pahoillaan ikävistä twiiteistään ja kaikki on johtunut marihuanan vaikutuksesta, lukee perheen virallisella tiedotteella.

Hoitoon viime syksynä passitettu Amanda Bynes joutui tällöin viranomaisten asettamaan psykiatriseen tarkkailuun. Tarkkailua käytetään niihin henkilöihin, joiden epäillään kärsivän mielenterveysongelmista, ja jotka saattavat tehdä heistä vaarallisia itseään tai muita kohtaan. Amanda kuuli muun muassa ääniä ja puhui itsekseen.