Game of Thrones nyt myös Lego-versiona

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suursuosion ympäri maailmaa saavuttanut yhdysvaltalainen fantasiatelevisiosarja Game of Thrones perustuu George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjasarjaan. Ohjelma on saanut loistokkaan vastaanoton niin faneilta kuin kriitikoiltakin. Lisäksi se on onnistuttu tuotteistamaan hyvin.

gameofthroneslego11042014

Esimerkkinä on kovan Game of Thones -fanin pakkohankinta. Kukapa ei haluaisi nähdä omia lempihahmojaan Lego-versiona? Citizen Brick -niminen firma on luonut Legot aikuisempiinkin leikkihetkiin sopiviksi.

HBO-kanavan menestyssarja Game of Thrones on tehnyt näyttelijöistään tähtiä. Sarjassa näyttelevät muun muassa Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Jason Momoa, Kristian Nairn ja Sean Bean. Ohjelma on Yhdysvalloissa jo neljännellä tuotantokaudellaan, joka alkoi 6. huhtikuuta.