Nicki Minaj’n hurja muodonmuutos – tunnistatko samaksi tähdeksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Paljastavista asukokonaisuuksista ja räväkän värikkäästä pukeutumistyylistään tunnettu naisräppäri Nicki Minaj on viime aikoina muuttanut tyyliään. Hän on luopunut peruukeista ja värikylläisestä meikistä, ja poseerannut enemmän luonnollisessa lookissa. Tyyli on levinnyt myös punaiselle matolle.

Kuva: Splash
Nicki Minaj 2.12.2013, Kuva: Splash

Nyt kaunotar on nähty MTV Movie Awards -tapahtumassa Nokia-teatterissa Los Angelesissa mustassa ihonmyötäisessä mekossa ja erittäin hillityssä meikissä, joka ei muistuta lainkaan naisen perinteistä tyyliä. Minaj on kuin osan räväkkää persoonallisuuttaan menettänyt sliipattu tähtikaunotar, jolta ei näytä löytyvän oikein hymyä valokuvaajille.

Nicki Minaj poseerasi tilaisuudessa myös yhteiskuvissa komedienne Leslie Mannin kanssa. Naiset näyttelivät yhdessä The Other Woman -komediassa. Siinä nähdään myös Cameron Diaz ja muun muassa povipommi Kate Upton. Naisräppäri julkaisee tänä vuonna kolmannen studioalbuminsa, jonka nimi on The Prink Print.