Kid1 julkaisee uuden Päivä kerrallaan -singlen – lataa ilmaiseksi Starasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-artisti Kid1 julkaisi taannoin uuden Päivä kerrallaan -albumin, jolta ilmestyneitä singlejä ovat Futurehoppii, Juomarilaulu ja musiikkivideon kera alkuvuodesta julkaistu Laulu vapaudesta, jolla kuultiin vierailijana Juju. Stara tarjoaa nyt lukijoilleen yksinoikeudella Kid1:n uuden singlen ilmaiseksi.

Voit ladata Starasta itsellesi jo etukäteen artistin seuraavan singlekappaleen, joka on levyn nimikkokappale Päivä kerrallaan. Latausaika on päättynyt.

Ilmaislatauksen lisäksi Kid1-albumi Päivä kerrallaan on nyt kuunneltavissa ilmaiseksi verkosta artistin verkkosivuilla. Albumi on myynnissä hyvin varustetuissa levykaupoissa, kuten Levykauppa Äxässä ja CDON.comissa. Kid1 viettää tulevan kesänsä aktiivisesti keikkaillen, ja kesän jälkeen hän ryhtyy työstämään uutta musiikkia.