Johnny Deppiltä yllätyspaljastus internetistä: ”Olisin liian kauhuissani”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viisikymppinen supertähti Johnny Depp suunnittelee häitään nuoren morsiamensa Amber Heardin kanssa. Mies suhtautuu kuitenkin avoimesti miehiin, ja hän suuteli taannoin toistamiseen Jimmy Kimmeliä talk show -juontajan ohjelmassa.

YouTube
YouTube

Nyt Johnny Depp on kertonut jymypaljastuksen elämäntyylistään. Ihmiset käyttävät Google-sivustoa päivittäin ja monet julkkikset googlettavat oman nimensä usein selvittääkseen, mitä heistä kirjoitetaan. Vanhan koulukunnan miehenä Depp ei ole kuitenkaan kertomansa mukaan koskaan kirjoittanut nimeään Googlen hakupalkkiin ja painanut enteriä. Teknologian suhteen hän pitää itseään säälittävänä.

– En ole koskaan googlettanut itseäni, enkä ikinä aiokaan! Olisin liian kauhuissani, kun näkisin kaikki valheet minusta. Ne hirveät asiat, joita minusta kirjoitetaan, kertoi Transcendence-elokuvassa näyttelevä tähti Tele 2 Semaines -lehdelle.

Johnny Depp kosi taannoin tyttöystäväänsä 27-vuotiasta Amber Heardia jouluaattona ja nainen vastasi hänelle myöntävästi. Miestähti kertoo eräässä haastatteluussaan saavansa lapsiltaan Lily-Roselta ja Jackilta silmien pyörittelyä osakseen, kun mies yrittää auttaa heitä koulutehtävissä. Teinit eivät usko nimittäin isänsä kykyyn käsitellä uutta teknologiaa, kuten tietokoneita. Omat lapset käskevätkin monesti näyttelijän mennä soittamaan kitaraa, kun hän tarjoaa apuaan.