Barack Obama julkaisi teinimäisen selfien – kuvalla valtava suosio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on käyttänyt melko ahkerasti sosiaalisia medioita, ja hän on esimerkiksi julkaissut arjestaan ja perheestään valokuvia Facebookissa. Nyt Obama on julkaissut melko teinimäisen selfie-omakuvan yhdessä varapresidentin kanssa.

Kuvalla presidentti ja varapresidentti juhlistivat varapresidentin liittymistä Instagramiin. Facebookin nykyisin omistama palvelu on antanut varapresidentille melko helposti muistettavan käyttäjätunnuksen, sillä osoite on nyt instagram.com/vp. Sama presidentillinen poseeraus julkaistiin sekä Instagramissa että Obamak Facebookissa, jossa se on saanut valtavan suosion. Kuva on jaettu jo lähes 23.000 kertaakaan siitä on tykätty lähes 700.000 kertaa.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat