Barack Obama julkaisi teinimäisen selfien – kuvalla valtava suosio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on käyttänyt melko ahkerasti sosiaalisia medioita, ja hän on esimerkiksi julkaissut arjestaan ja perheestään valokuvia Facebookissa. Nyt Obama on julkaissut melko teinimäisen selfie-omakuvan yhdessä varapresidentin kanssa.

Kuvalla presidentti ja varapresidentti juhlistivat varapresidentin liittymistä Instagramiin. Facebookin nykyisin omistama palvelu on antanut varapresidentille melko helposti muistettavan käyttäjätunnuksen, sillä osoite on nyt instagram.com/vp. Sama presidentillinen poseeraus julkaistiin sekä Instagramissa että Obamak Facebookissa, jossa se on saanut valtavan suosion. Kuva on jaettu jo lähes 23.000 kertaakaan siitä on tykätty lähes 700.000 kertaa.