Cara jakoi näyttävän peppukuvan: ”Pe**eet olalle!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Cara Delevingne on tehnyt viime aikoina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Mallikaunotar on muun muassa esiintynyt lukuisten kollegoidensa kanssa catwalkilla New Yorkissa alkuvuodesta järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä.

Nyt Cara Delevingne on tarjonnut silmänruokaa seuraajilleen sosiaalisessa mediassa. Tähti jakoi Instagramissa kuvan mustan läpikuultavan Burberry-mekon peittävästä näyttävästä takapuolestaan.

– Perseet olalle, huumorintajustaan tunnettu mallikaunotar kirjoitti kuvatekstissä.

21-vuotias Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.