Nicki Minaj kiltimmässä asussa – kaula-aukko yhä tyrmäävän antava

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paljastavasta ja räväkän värikkäästä pukeutumistyylistään tunnettu naisräppäri Nicki Minaj on viime aikoina julkisuudessa esiintyessään muuttanut hieman tyyliään. Hän on luopunut peruukeista ja värikylläisestä meikistä, ja poseerannut enemmän luonnollisessa lookissa. Tyyli on levinnyt myös punaiselle matolle.

Nicki Minaj on nähty The Other Woman -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa aikaisempaan tyyliinsä verrattuna melko hillityssä asuvalinnassa, eli valkoisessa kokovartalomekossa. Seksikkyys oli kuitenkin edelleen vahvasti mukana räppärin pukeutumistyylissä, sillä tähden muotoja korostavan mekon kaula-aukko oli varsin antoisa.

Nicki Minaj poseerasi tilaisuudessa myös yhteiskuvissa komedienne Leslie Mannin kanssa. Naiset näyttelivät yhdessä The Other Woman -komediassa. Siinä nähdään myös Cameron Diaz ja muun muassa povipommi Kate Upton. Naisräppäri julkaisee tänä vuonna kolmannen studioalbuminsa, jonka nimi on The Prink Print.