Tässä on People-lehden vuoden 2014 kaunein nainen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

People-lehti valitsee joka kevät vuoden kauneimman naisen. Viime vuonna tittelin sai näyttelijätär Gwyneth Paltrow. Näyttelijätär tosin sai osakseen vastalauseiden myrskyn sosiaalisessa mediassa, sillä monet Twitter-käyttäjät pitivät valintaa huonona.

Splash
Splash

People-lehti on jälleen valinnut vuoden kauneimman naisen, ja tänä vuonna kunnian sai näyttelijätär ja ohjaaja Lupita Nyong’o. Hänen taakseen jäivät muun muassa Jennifer Lawrence ja Julia Roberts. Tähti on saanut huomiota erityisesti roolistaan elokuvassa 12 Years a Slave, josta hän sai parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon.

Meksikolais-kenialainen Lupita Nyong’o on 12 Years a Slave -elokuvan läpimurtoroolinsa ohella näytellyt lähinnä lyhytelokuvissa ja teatterissa. 38-vuotias tähti on myös työskennellyt mallina. Hänet valittiin huhtikuussa 2014 hajuvesimerkki Lancomen mainoskasvoksi.

Splash
Splash