Mikä bikinikissa! Miranda Kerr hurmaa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Miranda Kerr erosi taannoin miehestään, näyttelijä Orlando Bloomista. Hollywood-tähdellä uutisoidaan olevan jo uusi tyttöystävä, mutta Miranda on keskittynyt pääasiassa työkuvioihinsa.

mirandakerr24042014

Taannoin Miranda tosin vihjasi olevansa biseksuaali, ja haluavansa päästä kokeilemaan fantasioitaan naisten kanssa eronsa jälkeen. 30-vuotias supermalli nähdään nyt Elle-lehden espanjalaisen version toukokuun numeron kansikuvassa. Kuvankaunis Miranda Kerr poseeraa kuvassa rantakalliolla, päällään kullanväriset bikinit.

Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut Kerr alkoi seurustella Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari meni naimisiin heinäkuussa 2010 ja heille syntyi vuotta myöhemmin Flynn-poika. Viime vuoden lopussa julkkispari päätti liittonsa. Tällä erää Orlando Bloon deittailee ranskalaista näyttelijätärtä Nora Arnezederia. Pari vietti juuri kuherruslomaa Formenteran saarella Espanjassa.