Känniääliö hoiperteli kiskoille – ihmepelastuminen videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tasoristeysonnettomuudet tapahtuvat tilastojen mukaan yleisimmin tutussa paikassa, hyvällä säällä ja kokeneelle kuljettajalle piittaamattomuuden ja tietoisen riskinoton seurauksena. Harva kuitenkaan lähtee ylittämään raiteita puomien ollessa jo alhaalla.

YouTube
YouTube

Nyt Tšekkoslovakiassa on kuvattu huima video tilanteesta, jossa ilmeisesti humalainen mies välttää junan alle jäämisen kuin ihmeen kaupalla. Herra nimittäin hoipertelee tasoristeyksen yli, vaikka puomit ovat alhaalla pian saapuvan junan merkiksi. Jalankulkija yrittää ottaa ennen junaa muutaman juoksuaskeleen ja ilman niitä, hän olisikin todennäköisesti jäänyt raskaan kulkuneuvon alle.

Mies nimittäin välttää junan nipin napin. Associated Pressin julkaisemalla videolla huomaa, että juna lopulta vain hipaisee radalle kaatuvaa miestä. Yksi videon katsojista kommentoi, että miehen kenkä ilmeisesti lähti junan mukaan rytäkässä. Suojelusenkelit olivat paikalla oikeaan aikaan.