Näin Venäjällä hoidetaan rattijuopot – pitäisikö ottaa mallia?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Karmaisevan liikennekulttuurin vuoksi monissa venäläisissä autoissa on kojelautakamerat, joiden avulla myös onnettomuuksia tallentuu runsaasti videolle. Olemme esitelleet useita kuljettajia, joiden liikennekäyttäytymistä voi vain ihmetellä. Nyt valokeilaan nousee venäläinen rattijuoppo.

YouTube
YouTube

Sen lisäksi, että alkoholia nauttinut rattijuoppo vaarantaa oman henkensä, aiheuttaa hän uskomattomia vaaratilanteita myös muille autoilijoille. Hän jopa törmää matkalla toiseen kulkuneuvoon, mutta jatkaa onnettomuuden jälkeen matkaansa. Lopulta videon kuvanneen kameran omistaja puuttuu peliin ja repii kännikuskin ulos autostaan.

Humalainen kuljettaja putoaa maahan makkuriasentoon, vaikka apukuljettajan penkillä ollut nainen yrittikin pitää häntä kaikin voimin autossa sisällä. Video näyttää esimerkkiä siitä, kuinka vaarallisia rattijuopot ovat ja kuinka ne naapurimaassamme hoidellaan helpommin pois liikenteestä.