Ötökkä ongelmissa – pyöritteli pumpulipalloa yli kolme tuntia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internet on siitä ihana asia, että sen avulla pääsee kurkistelemaan ja näkemään asioita, joita ei muuten tulisi edes ajatelleeksi. Yksinkertaiset asiat ovat yleensä niitä, jotka naurattavat eniten. Esimerkkinä mainittakoon videot, joissa on seurattu kymmenen minuuttia vohvelipalan kaatumista tai sitä, kun lintu istuu kissan pään päällä.

YouTube
YouTube

Nyt nettiin on julkaistu 2,5 minuutin pituinen ötökkävideo. Sen sijaan, että taltioinnille olisi kuvattu koppakuoriaisen edesottamuksia luonnon helmassa sen aidossa elinympäristössä, on videon julkaisija päättänyt kuvata pinteessä olevaa hyönteistä. Ötökkä on vahingossa ajatunut selälleen, eikä se ilmeisesti pääse takaisin jaloilleen maasta.

Mitä tekee kuvaaja? Asettaa ötökän jalkojen päälle pumpulipallon ja antaa hyönteisen pyöritellä palloa kolme tuntia. Tästä tapauksesta on julkaistu nettiin vain nyt nähtävä videopätkä. Toivottavasti ötökän kustannuksella naureskeleva Zain the pain -nimimerkki on lopulta auttanut pikkuveijaria.