Nessut esiin! Mies kuuli tulevansa isoisäksi – reaktiosta YouTube-hitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perheenlisäys on yleensä maailman isoin juttu tuoreille vanhemmille ja heidän lähipiirilleen. Lapsi muuttaa paljon asioita, ja vielä paremmalta vauvauutiset tuntuvat silloin, kun jälkikasvua on haaveiltu pitkään. Nyt haikara on vastannut erään isoisän suurimpaan toiveeseen myöntävästi.

YouTube
YouTube

Jessica Hickeyn isä on toivonut tyttärensä tekevän jälkikasvua elämänsä iloksi. Hän menetti vaimonsa, eli Jessican äidin parikymmentä vuotta sitten, ja siitä lähtien hän on toivonut saavansa syliin oman tyttärensä synnyttämän nyytin. Videolla näytetään isän liikuttava reaktio vauvauutisiin, joka saa myös katsojan kyynelkanavat auki.

Tuleva isoisä löytää hänelle ojennetusta rasiasta tutin, jossa ilouutinen lukee erillisellä lapulla. Jokainen voi huomata miehen silmissä loistavan onnen uutisen ymmärtämisen jälkeen. Jessica ja hänen miehensä voivat olla onnellisia, että heidän lapsensa saa lämpimän vastaanoton ja turvallisen vaarin vierelleen.