MTV-teiniäiti rannalla muodokkaampana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans tunnetaan heroiiniriippuvuudestaan, vankilatuomioistaan ja sotkuisesta suhteestaan entisiin miehiinsä. Hiljattain hän rakastui tulisesti nykyiseen mieheensä Nathan Griffithiin ja pari odottaa parhaillaan lasta.

Jenellen kasvaneet muodot paljastivat raskauden jo kauan ennen kuin vauvamasu kasvoi näkyviin mittoihin. Nyt Jenelle ja Natha kuvattiin Myrtle Beachin rannalla, jossa MTV-teiniäiti lekotteli muodokkaampana kuin koskaan aiemmin.

Yhdysvaltalaisen National Bureau of Economic Research -järjestön tekemän tutkimuksen mukaan teiniraskauksien määrä on laskenut Yhdysvalloissa jopa 5,7 prosenttiyksikön verran MTV-kanavan Teiniäidit-sarjan ensiesityksen jälkeen. Tutkijat huomasivat raskauksien määrän vähentyneen erityisesti seuduilla, joissa sarja on suosituin. Lisäksi nuoret ovat hakeneet kyseisillä alueilla internetissä tavallista runsaammin tietoa raskauksista ja niiden ehkäisystä.

Jenelle Evansin Barbara-äiti on nykyisin naisen Jace-pojan virallinen huoltaja. Tulevan lapsen isä pidätettiin syyskuussa rattijuopumuksesta. Tuolloin tähti tallennettiin sopertelemassa humalassa poliiseille syytä heidän ylinopeuteensa. Naisen mukaan pari yritti harrastaa seksiä autossa. Jenelle Evans on aiemmin kärsinyt keskenmenosta ja huumeongelmista, jotka hän myönsi taannoin myös julkisesti.