Mies myöhästyi bussista – moottoripyöräilijä teki odottamattoman ehdotuksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki julkisilla liikennevälineillä matkustavat tietävät, että mikään muu ei ketuta yhtä paljon kuin se, että pysäkille juostessa näkee pelkästään kulkuneuvon takavalot. Oli sitten kyseessä linja-auto, metro tai raitiovaunu, ei sitä yleensä saa kiinni edes seuraavalle pysäkille juoksemalla.

YouTube
YouTube

Nyt eräs romanialainen motoristi huomasi bussipysäkin ohi ajaessaan miehen, joka myöhästyi muutamalla sekunnilla linja-autosta. Ystävällinen kurvailija tarjosi kyytiä miehelle, joka hyppäsi moottoripyörän selkään kuljettajan taakse. Motoristi ajoi linja-autoa kiinni, mutta matkustaja pääsi bussiin vasta kahden pysäkin päästä. Tilanne kuvattiin myös kypäräkameralla koko maailman katseltavaksi.

Partiolaisilla on tapana tehdä joka päivä yksi hyvä työ. Tämä motoristi teki sen ja osoitti omaavansa hyvän sydämen, koska auttoi ventovierasta ihmistä. Samankaltaista ystävällisyyttä ja tunneälyä kaivattaisiin myös Suomeen enemmän, etenkin isoimpiin kaupunkeihin. Muistakaahan edes tervehtiä ja avata ovia vieraille, vaikka ei omistaisikaan bussikyytiläisiä pelastavaa moottoripyörää.