Unelmaparin eron syynä Coldplay-rokkarin ongelmat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

11 vuoden mittainen avioliitto päättyi äskettäin, kun Hollywoodin voimapareihin lukeutuneet Gwyneth Paltrow ja Chris Martin erosivat. Syyksi on mainittu Paltrow julkisuudennälkä ja Coldplay-tähden väitetyt naissuhteet.

Nyt Chris Martin on kertonut BBC Radio 1 -ohjelmassa eron johtuneen hänen henkilökohtaisista ongelmistaan. Rokkarin tyytymättömyys vaikutti taakkana suhteeseen, ja johti lopulta heidän väliensä rikkoutumiseen.

– Olin pari vuotta sitten rikki, koska en osaa nauttia siitä, missä olemme hyviä ja en pysty iloitsemaan aidoista asioista, koska kannan mukanani taakkaa. En voi syyttää ketään muuta kuin itseäni, ja tehdä joitain muutoksia elämässäni, kertoi Martin ohjelmassa.

– En kutsuisi sitä hermoromahdukseksi – oli kyse enemmän siitä, että yritin kasvaa henkisesti. Jos et voi avautua, et voi arvostaa elämän ihmeitä. Voit olla upean ihmisen kanssa, mutta et pysty nauttimaan elämästä omien ongelmiesi takia. En halua pelätä koko elämääni rakkautta, torjuntaa ja epäonnistumista.

Martin kertoi haasteiden välttämättömyydestä elämässä, jotta ihmiset oppisivat jotain. Hän on nyt palkannut kunto-ohjaajan saadakseen itsensä kuntoon henkisesti ja fyysisesti. Paltrow’n kerrotaan puolestaan kerskuneen ympäriinsä parin rauhanomaisesta erosta. 41-vuotias näyttelijätär pyrki eroamaan tietoisesti eroamaan rakkaudella miehestään, ja hän on halunnut vaikuttaa asiohin siten, ettei ero muuttaisi paljon parin elämää. Välit eivät ole poikki, sillä Paltrow aikoo osallistua lasten kanssa miehensä Coldplay-yhtyeen maailmankiertueelle.