Miranda Kerr huippuseksikkäänä – tätä ei Suomen lehtihyllyissä nähdä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Miranda Kerr erosi taannoin miehestään, näyttelijä Orlando Bloomista. Bloomilla on tiettävästi jo uusi tyttöystävä, mutta Kerr on sen sijaan keskittynyt lähinnä työasioihinsa, eli upeissa kuvissa poseeraamiseen.

mirandakerr29042014

30-vuotias supermalli nähtiin vasta hiljattain Elle-lehden espanjalaisen version kanessa, mutta nyt hän kaunistuttaa jälleen uuden lehden kansikuvaa. Miranda Kerr poseeraa Taiwanin Vogue-lehden kannessa päällään kirjavakuvioinen, avonainen takki ja samanlaista kuosia olevat bikinit.

Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut Kerr alkoi seurustella Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari meni naimisiin heinäkuussa 2010 ja heille syntyi vuotta myöhemmin Flynn-poika. Viime vuoden lopussa julkkispari päätti liittonsa. Tällä erää Orlando Bloon deittailee ranskalaista näyttelijätärtä Nora Arnezederia. Pari vietti juuri kuherruslomaa Formenteran saarella Espanjassa.