Biseksuaali supermalli Hollywood-elokuvaan – tulossa näyttävä rooli!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen Cara Delevingne laajensi taannoin seksuaalista elämäänsä biseksuaaliksi ryhtymällä deittailemaan näyttelijätär Michelle Rodriguezia. Pari on nähty yhdessä julkisuudessa ensiuutisen jälkeen. 21-vuotias Cara on ollut avoin unelmiensa suhteen – hän tahtoo näyttelijäksi.

Nyt tämä toive on toteutumassa, sillä Delevingnellä on uutisten mukaan iso rooli tulevassa Peter Pan -elokuvassa. Malli-Cara tulee näyttelemään elokuvassa merenneitoa.

– Caran rooli on iso ottaen huomioon, että hän on aloitteleva ja tuntematon näyttelijätär. Hänellä on kuitenkin täydellinen kroppa merenneidolle, ja hän näyttää tyylikkäältä valkokankaalla. Cara on tottunut kameraan mallin uransa ansiosta, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Peter Pan -elokuvassa nimikkoroolin tekee Variety-lehden mukaan Levi Miller. Elokuvan ohjaa Joe Wright, joka on aiemmin ohjannut esimerkiksi vuoden 2005 Ylpeys ja ennakkoluulo -elokuvan. Peter Pan -elokuvassa nähdään mukana muun muassa Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Garrett Hedlund ja Rooney Mara. Tarina tulee kertomaan orpolapsesta, jonka merirosvot sieppaavat Mikä-Mikä-maahan. Siellä lapsi tajuaa, että hänen on tarkoitus pelastaa maa merirosvo Mustaparralta.