Kädetön pianisti vetää hiljaiseksi – todellinen lahjakkuus!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mikään kehon vamma ei estä ihmistä toteuttamasta unelmiaan. Olemme kertoneet aiemmin kädettömästä pingispelaajasta, rumpalilahjakkuudesta ja voileivän tekijästä. Kaikilla heillä oli yhteinen piirre – sinnikkyys.

YouTube
YouTube

Periksiantamattomalla sisulla ihmiset ovat voineet oppia käyttämään esimerkiksi jalkojaan ja suutaan apuna tavallisia askareita hoitaessa. YouTube-videolla nähdään kädetön pianistimies, joka osaa soittaa uskomattomalla lahjakkuudella suutaan ja raajojaan apuna käyttäen.

Videon kuvauksessa lukee, että mies on esimerkki siitä, mitä usko Jumalaan ja tahdonvoima voi saada aikaan ihmisen elämässä. Mikä tahansa on mahdollista, kun vain uskoo ja yrittää tosissaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat