Mies soitti Super Marion tunnarin – sormia napsuttelemalla!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 1985 Nintendo Entertainment System -konsolille julkaistu Super Mario Bros ja sen jatko-osat lukeutuvat maailman tunnetuimpiin videopeleihin. Lähes jokainen tunnistanee myös alkuperäisen pelin tunnussävelmän.

YouTube
YouTube

Osa jopa liittää sävelmään hyräillessään suvereenisti pelin äänitehosteet esimerkiksi kolikoiden keräämisestä ja sienien saamisesta. Pelin musiikit ovat sittemmin alkaneet elämään omaa elämäänsä, ja niistä on tehty lukuisia erilaisia versiointeja Youtube-videoiden muodossa.

Nyt pelin tunnussävelmästä kuullaan upea versio sormilla soitettuna. Sormien napsautukset menevät identtisesti alkuperäisen kappaleen rytmissä, eikä tunnarista voi erehtyä.

Tarttuvat tunnussävelmät ovat yleisiä korvamatoja, jotka jäävät helposti soimaan päähän. Kerroimme äskettäin miehestä, joka soitti kitaralla 16 eri videopelin tunnussävelmää minuutissa. Mukana oli Super Marion lisäksi myös Pac Man, Sonic ja Metal Gear Solid.