Legendaarinen gangstarap-ryhmä tekee paluun – yllättävä kokoonpano

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesin pahamaineisesta Comptonin kaupunginosasta ponnistanut N.W.A. lukeutuu kaikkien aikojen tunnetuimpiin ja tärkeimpiin hiphop-ryhmiin. Yhtye toi vihaisella ja kaunistelemattomalla ulosannillaan gangstarapin kerralla maailmankartalle 1980-luvun lopussa ja 1990-luvun alussa.

YouTube
YouTube

N.W.A. hajosi vuonna 1991, mutta nyt yhtye on tekemässä paluuta yllättävässä muodossa. Uudessa kokoonpanossa N.W.A.:n muodostavat alkuperäisten jäsenten, Dr. Dre:n ja edesmenneen Eazy E:n pojat, Dre JR, Eazy E JR ja Eazy E JR II. Alkuperäisistä jäsenistä on mukana ainoastaan DJ Yella.

Uuden sukupolven N.W.A. on nauhoittanut oman versionsa alkuperäisen yhtyeen Straight Outta Compton -hitistä. Kappaleen nauhoituksia päästään seuraamaan levy-yhtiö Serious Pimp Recordsin tuoreella Youtube-videolla. Alkuperäisessä N.W.A.-yhtyeessä olivat mukana muun muassa sittemmin soolouran aloittaneet Dr. Dre, Ice Cube ja vuonna 1995 AIDSiin menehtynyt Eazy E.