Onko peniksen koolla merkitystä? Näin naiset vastaavat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Sukupuolten välillä on tunnetusti joitakin perustavanlaatuisia eroja. Aina vastakkaisen sukupuolen toiminta ei ihan heti avaudu ilman kysymistä. Joskus kysyminen voi kuitenkin tuntua liian nololta. Nyt nettivideo on tullut monen nolostuneen – mutta uteliaan – miehen apuun.

YouTube
YouTube

Sivusto on nimittäin julkaissut videon, jolla miehet kysyvät naisilta asioita, joita he eivät ole ennen uskaltaneet kysyä. Miehiä on muun muassa askarruttanut, että kokevatko naiset rinnat kivoina vai ärsyttävinä. Naiset painottavat, että joistakin käytännön ongelmista huolimatta rinnat ovat mukavat.

Miehiä on myös kummastuttanut, miksi naiset käyvät aina laumoina vessoissa. Tähänkin neitokaisilta löytyy looginen perustelu. Videolla saadaan vastaus myös iänikuiseen kysymkseen siitä, onko koolla todella väliä.