Kissan villi tanssi kissanpennuille – söpöstä videosta nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kevään aurinkoiset ilmat väistyvät lähipäivinä ja säät muuttuvat meteorologien ennusteiden mukaan harmaiksi ja sateisiksi. Etelässä säät viilenevät, ja pohjoisessa sataa jopa lunta. Ikävän sään takia ei kuitenkaan kannata vaipua synkkyyteen, sillä onneksi meillä on internet ja kissavideot.

YouTube
YouTube

Esittelemme nyt yhden hauskimmista kissavideoista mieltä piristämään. Videolla on kaksi todella pientä kissanpoikasta, joiden silmät eivät ole vielä avautuneet. Pöydällä möngertävät pennut herättävät myös paikalla olevan vanhemman kissan huomion. Valkoinen mirri hyppää tarkastelemaan oransseja kissavauvoja ja aloittaa vekkulin tanssin pentujen edessä. Tassuillaan pikkukissoja kokeileva katti saa takuuvarman hymyn aikaan.

Kissavideoiden suosio on yllättänyt kaikki, eikä internetin perustajat olisi voineet kuvitellakaan, että maukuvat eläimet nousevat aikuisviihteen ohella netin suosituimmaksi materiaaliksi. Cat video -hakusanalla saa Googlesta 1.460.000.000 tulosta. Koiravideoita löytyy kuitenkin enemmän, sillä dog video -hakusanoilla materiaalia ehdotetaan 2,1 miljardin hakutuloksen verran.