Awww, liikuntarajoitteinen pieni porsas sai pyörätuolin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

On yleisesti tunnettu fakta, että pienet porsaat lukeutuvat maailman söpöimpien eläinten joukkoon. Tämä on epäilemättä yksi syy sille, miksi pienet töpselinenät ovat viime vuosina yleistyneet lemmikkeinä, ja samalla päässeet tähdittämään lukuisia Youtube-videoita.

YouTube
YouTube

Tuoreella videolla tapaamme Leon Trotsky -nimisen possun, jonka elämän ei alkanut järin lupaavasti. Sen lisäksi, että porsaan kohtalona oli päätyä lautaselle pekoniksi, sen emo murskasi vahingossa possuparan lantiot ja jalat painollaan.

Leonin tarina oli vähällä päätyä jo ennen aikojaan, mutta onneksi porsas päätyi Edgar’s Mission -eläinsuojeluyhdistyksen hoiviin. Kärsäkäs pikkukaveri sai itselleen jopa liikkumista helpottavan ikioman pyörätuolin. Näin ollen Venäjän bolsevikkivallankumouksellisen mukaan nimetty eläin pääsee viettämään melko normaalia porsaan elämää, vieläpä ilman pelkoa joulukinkuksi päätymisestä.