Uutuuslelu nostaa sotaleikit uudelle tasolle – ampuu sarjatulta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mattelin Nerf-aseet ovat vaahtomuovisia nuolia tai ammuksia ampuvia movisia leluaseita. Ne eivät ole suosittuja pelkästään lasten keskuudessa, vaan myös esimerkiksi monet toimistoissa työskentelevät aikuiset piristävät päiviään sotimalla työkavereidensa kanssa vaahtomuovinuolia ampuvilla pyssyillä.

YouTube
YouTube

Nyt Mattel on kehitellyt Nerf-aseita eteenpäin. Yhtiön uuden BOOM Co -leluasemalliston luvataan tekevän sotaleikeistä entistä intensiivisempiä, sillä uudet aseet esimerkiksi ampuvat maahtomuovinuolia sarjatulella.

Lisäksi uudet nuolet on valmistettu kokonaan itsestään seinään kiinnittyvästä materiaalista, joten imukuppien heikkenemisestä ajan myötä ei tarvitse enää huolehtia. Boom Co -malliston uusiin leluaseisiin pääsemme tutustumaan tarkemmin Fast Company -sivuston videolla.