Tässäkö tosiaan maailman kaunein nainen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

People-lehti valitsee joka kevät vuoden kauneimman naisen. Lehden valinnat ovat saaneet usein kovasti kritiikkiä osakseen. Viime vuonna näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n saatua tittelin monet Twitter-käyttäjät pitivät valintaa huonona. Sama toistui tänä vuonna.

People-lehden mukaan vuonna 2014 maailman kaunein on näyttelijätär ja ohjaaja Lupita Nyong’o, jonka taakse jäivät muun muassa Beyonce, Jennifer Lawrence ja Julia Roberts. Nyt kaunotar on poseerannut punaisella matolla arvostetulla Valkoisen talon lehdistöillallisella Washington Hiltonissa. Kauneus on sisäistä ja katsojan silmissä, ja kukin voi itse päätellä People-lehden valinnan oikeellisuuden.

Meksikolais-kenialainen Lupita Nyong’o on 12 Years a Slave -elokuvan läpimurtoroolinsa ohella näytellyt lähinnä lyhytelokuvissa ja teatterissa. 38-vuotias tähti on myös työskennellyt mallina. Hänet valittiin huhtikuussa 2014 hajuvesimerkki Lancomen mainoskasvoksi. Lupita on saanut huomiota erityisesti roolistaan elokuvassa 12 Years a Slave, josta hän sai parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon.