Mitä ihmettä? Disney-hahmo seikkailee GTA-pelissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

GTA on Rockstar Gamesin luoma videopelisarja, joka on saavuttanut maailmalla huiman suosion. Nyt GTA IV -pelistä on tehty hauska muokkaus, jossa vierailee uusimmasta Disney-animaatiosta tuttu hahmo.

YouTube
YouTube

Frozen-elokuvan prinsessa Anna nimittäin on varsinainen ammuskelija päästessään osaksi GTA-maailmaa. Hahmo laulaa samalla ”V*tut kaikesta!” tulittaessaan keinoteikoisen New Yorkin kaduilla olevia ihmisiä. Lopputulos on legendaarinen – tätä Walt Disney olisi tuskin toivonut…

Frozen -huurteinen seikkailu kuuluu tämän vuoden suosituimpiin elokuviin. Se on H. C. Andersenin Lumikuningatar-satua mukaileva kertomus kahdesta prinsessasta, jotka jäävät orvoiksi vanhempiensa kuoltua. Anna ja Elsa joutuvat selviämään elämästä kahdestaan ja heidän on tuolloin pakko koettaa tulla toimeen keskenään.