Isä rakensi pojalleen ikioman vuoristoradan – ällistyttävä tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni meistä on varmasti haaveillut lapsena, tai varmasti vielä aikuisenakin, omien huvipustolaitteiden omistamisesta. Mikä olisikaan upeampaa kuin hypätä lämpimänä kesäpäivänä vuoristoradan kyytiin ilman pitkäaikaista jonottamista tai kalliita pääsylippuja.

YouTube
YouTube

San Franciscossa asuva Will Pemble pyrkii selvästi vuoden isäksi, sillä hän on toteuttanut jokaisen lapsen unelman. Mies rakensi kotinsa pihalle pojalleen ikioman vuoristoradan. Pituutta radalla on noin 55 metriä, ja sen rakentaminen maksoi yhteensä noin 2.500 euroa.

– Olimme tulossa kotiin yhdeltä lukuisista huvipuistoretkistämme. Poikani Lyle kysyi: ”Miksi emme rakentaisi omaa vuoristorataa, isä?”. En keksinyt yhtäkään hyvää syytä sanoa ei, Will kuvailee idean syntyä Metro-lehden mukaan.

Aikaa puisen vuoristoradan rakennustöihin kului yhteensä 300 tuntia. Will Pemble on dokumentoinut operaatiotaan CoasterDad.com-blogissaan.