Nähdäänkö tässä mystinen isojalka? Katso video ja päätä itse

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalla on joitakin mystisiä olentoja, joiden olemassaolosta ollaan kinasteltu jo vuosisatoja. Esimerkiksi Skotlannissa sijaitsevassa Loch Nessin järvessä huhutaan asustelevan niin sanottu Loch Nessin hirviö. Otuksen olemassaolosta ei kuitenkaan olla koskaan saatu varmuutta. Nyt otsikoihin on noussut eräs toinen myyttinen hahmo.

YouTube
YouTube

Kyseessä on isojalka, jonka olemassaolosta ollaan käyty kiivasta keskustelua erityisesti Pohjois-Amerikassa. Nyt ihmistä muistuttava, gorillamainen ilmestys on erään vaeltajan mukaan havaittu Kanadassa. Myles Lamont -niminen mies jopa uskoo tallentaneensa otuksen videolle.

Miehen tallentamalla YouTube-videolla todella nähdään joku tumma hahmo, joka etenee maastossa vaikeisiin olosuhteisiin nähden ripeästi. Kuvanauhan perusteella ei kuitenkaan voida selvyydellä sanoa, mitä maastossa todella nähtiin. Mahdollinen isojalkahavainto tallennettiin Vancouverin pohjoispuolella.