Näin äkäistä kissaa ei ole hetkeen nähty!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kissanomistajat ovat varmasti tottuneet siihen, että silloin tällöin kissat saattavat ärsyynnyttyään tai ihan vain leikin lomassa raapaista. Jotkut kissat ovat hieman herkempiä kuin toiset – kuten tuore video osoittaa.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään Bon Jovi -kissa, joka on todella sisukas otus. Kissan omistavan Kai Dunnin kuvaamalla koostevideolla nähdään, kuinka ärhäkkä otus Bon Jovi oikein on. Videolla Dunn esimerkiksi yrittää kehua kissaansa – ei-niin mairittelevin seurauksin. Kissa reagoikin kehuihin raapaisuilla.

Dunn kuitenkin vakuuttaa YouTube-videon yhteydessä, että Bon Jovi ei loukkaantunut videoiden kuvaamisen yhteydessä. Samaa ei kuitenkaan voi sanoa kissan omistajasta, sillä Dunn esittelee videolla saamiaan näkyviä raapaisujälkiä. Bon Jovi tuntuukin olevan harvinaisen äkäinen lemmikkikissa.