Ystävät hankkivat teinitytölle uuden käden – pääsi viimein halaamaan isäänsä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teknologian kehittymisen myötä erilaisista vammoista kärsiville ihmisille on nyt mahdollista tehdä bionisia ruumiinosia. Tällaisen ruumiinosan on nyt saanut eräs amerikkalaisneitokainen. Teinityttö sai uuden käden ystäviensä upean teon seurauksena.

YouTube
YouTube

19-vuotiaan Torrin ystävät aloittivat Twitterissä #handfortorri-kampanjan, jonka tavoitteena oli saada Torrille uusi käsi. Neitokaisella on ollut syntymästään asti oikea käsi, josta puuttuu kokonaan kyynärpään alapuolella oleva osio. Tapauksesta tehty YouTube-video kuitenkin kertoo, ettei tavallisesta poikkeava käsi ole estänyt tyttöä urheilemasta ja elämästä elämäänsä täysillä.

Ystävien kampanjoimisen seurauksena The Buried Life -ryhmä tarttui haasteeseen. Ryhmä onnistuikin saamaan myös Hanger Clinic -klinikan mukaan käden hankkimiseen. Klinikka lahjoitti Torrille 150.000 dollaria kustantaneen bionisen käden täysin ilmaiseksi.